اسلاید قبلی
اسلاید بعدی
اهورا تجارت || Ahura Commerce

ترانزیت چیست؟

ترانزیت بین المللی چیست؟- ترانزیت چیست؟

Transitیک کلمه لاتین است که در زبان فرانسوی و انگلیسی به معنی جابجایی و منتقل کردن است. در واقع این کلمه به معنی انتقال دادن کالا یا افراد از نقطه‌ای به نقاط دیگر است. در زبان فارسی نیز کلمه ترانزیت برای رویه‌های حمل و نقل گمرکی استفاده می‌شود. کلمه ترانزیت یک کلمه حقوقی است که برای افرادی که در زمینه واردات و صادرات کالا کار می‌کنند بسیار آشناست.

احتمالاً کلماتی مانند راننده ترانزیت یا ترانزیت کالا از رسانه‌ها به گوش شما رسیده است. برخی از افراد گمان می‌کنند که ترانزیت کالا به معنی صادرات و واردات کالاست. حتی گاهی اوقات در یک سری از وب‌سایت‌ها ترانزیت داخلی به معنی حمل بار بین شهری ترجمه شده است؛ اما این تصور از کلمه Transitکاملا اشتباه است.

تعریف صادرات و واردات

در قوانین گمرک هر کشوری دو کلمه صادرات و واردات تعریف شده است. صادرات به معنی ارسال کالا از داخل کشور به خارج کشور است؛ در واقع در صادرات مبدا کشور ما و مقصد یک کشور خارجی است. از معروف‌ترین کالاهای صادراتی ایران می‌توان به نفت، پسته و زعفران اشاره کرد. واردات به معنی وارد کردن کالا از یک کشور خارجی به ایران است.

در واردات کالا مشتری‌ها افراد داخل کشور هستند. مجوزهای صادرات و واردات می‌توانند به صورت دائمی و موقتی در گمرک صادر شوند. به طور مثال ممکن است تعدادی فرش دستباف از ایران به خارج از کشور به طور موقت صادرات شود تا در یک نمایشگاه در معرض دید بازدیدکنندگان قرار بگیرند.

ترانزیت به چه معناست؟

اما کلمه Transitبا صادرات و واردات کالا بسیار متفاوت است. در ترانزیت کالا نه مبدا کشور ماست و نه مقصد. یعنی کالا از یک کشور به کشور دیگر در حرکت است و در این مسیر از کشور ما نیز عبور می‌کند. بابت این عبور صاحب کالا باید مبلغی را به عنوان حق ترانزیت یا عوارض گمرک پرداخت کند. در واقع ترانزیت کالا یکی از منابع درآمدزایی برای هر کشور است. در واقع برخی از کشورها به جای اینکه کل درآمد خود را بر روی صادرات و واردات کالا متمرکز کنند، بخشی از آن را بر روی Transit کالا سرمایه‌گذاری می‌کنند. به طور مثال کشورهای سنگاپور و امارات از  جمله کشورهایی هستند که از این تجارت درآمد بسیار بالایی دارند.

ترانزیت کالا در کشور ایران

در کشور ایران نیز تلاش شده است تا با توجه به موقعیت ویژه این کشور در خاورمیانه تسهیلاتی فراهم شود تا Transit کالا در کشور گسترش یابد.؛ زیرا این تجارت می‌تواند یک منبع درآمد پایدار و مطمئن برای  هر کشوری باشد. از دیرباز با وجود جاده ابریشم که مسیر عبور کالایی مانند ابریشم از چین به اروپا بوده است، کشور ما یکی از بهترین مسیرها برای حمل و نقل کالا بوده است.

 

انواع ترانزیت چیست؟

به طور کلی ترانزیت کالا انواع مختلفی دارد. اگر بخواهیم از نظر قلمرو گمرکی ترانزیت  را دسته‌بندی کنیم می‌توانیم آن را به دو دسته ترانزیت داخلی و خارجی تقسیم کنیم. ترانزیت خارجی یعنی یک کالا از نقطه گمرکی و مرزی یک کشور وارد شده و از یک نقطه گمرکی دیگر خارج می‌شود. با توجه به تعریفی که از مفهوم ترانزیت داشتیم، ترانزیت خارجی و عبور از مرزهای یک کشور مفهومی ساده است.

ترانزیت داخلی چیست؟

ترانزیت داخلی معنای متفاوتی دارد؛ زیرا ترانزیت داخلی در داخل یک کشور انجام می‌شود. این نوع از ترانزیت که به آن پاساوان نیز گفته می‌شود بدین معناست که یک وارد کننده کالا، کالای خود را از یک مرز وارد کشور می‌کند؛ اما توانایی خارج کردن کالا از گمرک آن مرز را ندارد. به طور مثال در گمرک آن مرز Transit کالا بالاست یا زمان ترخیص کالا طولانی است. بنابراین وارد کننده، کالای خود را به گمرک مرز دیگری برده و از آنجا وارد کشور می‌کند. این عمل می‌تواند با توجه به درخواست وارد کننده کالا یا به تشخیص کارمندان گمرک باشد.

در ترانزیت داخلی نرخ Transit در گمرکی پرداخت می‌شود که کالا از آن ترخیص می‌شود. ترانزیت داخلی با حمل و نقل کالا بین نقاط مختلف کشور بسیار متفاوت است. گاهی اوقات به دلیل شلوغی گمرک یا دلایل شخصی مالک کالا درخواست می‌کند که کالاهایش از مرز دیگری وارد کشور شود؛ که در این صورت هزینه بیمه و دیگر هزینه‌های مربوط به حمل و نقل کالا بر عهده وارد کننده کالا است. اما اگر گمرک تشخیص دهد که این کالا باید از مرز دیگری وارد کشور شود، هزینه انتقال کالا و بیمه آن بر عهده گمرک می باشد.

 

انواع ترانزیت از نظر شیوه حمل و نقل کالا

ترانزیت ها از نظر شیوه حمل بار نیز در دسته‌بندی‌های مختلفی قرار می‌گیرند.  ترانزیت نیز مانند هر حمل و نقل دیگری می‌تواند از راه زمینی، دریایی، هوایی یا ترکیبی از آنها انجام شود. ممکن است با توجه به فاصله گمرک‌ها ترانزیت از طریق  جاده انجام شود یا نیاز به حمل و نقل دریایی پیدا کنید.

ترانزیت ریلی چیست؟

منظور از ترانزیت ریلی جابه‌جایی با قطار است. شما می‌توانید از طریق قطارهای باری کالای خود را جابه‌جا کنید. این نوع ترانزیت در صورتی امکان‌پذیر است که خطوط راه آهن در مسیر وجود داشته باشند. شما نمی‌توانید در کل کشور ترانزیت ریلی داشته باشید. حمل و نقل ریلی ایمنی بالایی دارد؛ اما به طور معمول مدت زمان بیشتری طول می‌کشد.

ترانزیت ریلی چیست؟

ترانزیت هوایی چیست؟

ترانزیت هوایی یکی از شیوه‌های سریع ترانزیت است که به طور معمول برای محصولات حیاتی مانند دارو و محصولات پزشکی یا خواربار و محصولات کشاورزی که امکان فاسد شدن آنها وجود دارد مورد استفاده قرار می‌گیرد. کالاهایی که حجم کمی دارند نیز می‌توانند از ترانزیت هوایی استفاده کنند. در واقع ترانزیت هوایی یکی از راه‌های درآمدزایی هر کشوری است. کشورها بابت عبور هواپیماهایشان از مرزهای هوایی یک کشور دیگر باید به آنها حق ترانزیت پرداخت کنند.

ترانزیت هوایی کالا چیست؟

ترانزیت زمینی چیست؟

ترانزیت زمینی نیز یکی از انواع ترانزیت است که همه افراد با آن آشنایی دارند. این نوع ترانزیت با کامیون‌ها انجام می‌شود و روشی ارزان و مقرون‌به‌صرفه است. دسترسی به روش ترانزیت زمینی نسبت به ترانزیت هوایی و دریایی بسیار ساده‌تر است و همچنین از این روش برای Transit خارجی بین کشورهای مختلف نیز استفاده می‌شود. حمل و نقل با کامیون نسبت به حمل و نقل دریایی و ریلی سرعت بیشتری دارد؛ هم چنین حمل و نقل کامیون در تمام جاده‌ها امکان‌پذیر است.

حمل و نقل زمینی برای کالاهایی که احتمال فاسد شدن آنها وجود ندارد و کالاهای حساسی نیستند، مناسب است. 

ترانزیت زمینی کالا چیست؟

ترانزیت دریایی چیست؟

ترانزیت دریایی در واقع یکی از قدیمی‌ترین انواع ترانزیت در دنیاست. کشتی‌ها قبل از به وجود آمدن ماشین‌ها و هواپیماها ساخته شدند و از دیرباز نیز استفاده از آنها در بین مردم دنیا رواج داشته است. اما ترانزیت دریایی مخصوص کشورهایی است که به دریای آزاد دسترسی دارند یا کشورهایی مانند ایران و امارات که مرز دریایی گسترده‌ای دارند. با توجه به اینکه کشور ایران به خلیج فارس و دریای خزر دسترسی دارد، ترانزیت دریایی نیز در کشور رایج است. برای صادرات فرآورده‌های نفتی از ترانزیت دریایی استفاده می‌شود.

ترانزیت دریایی کالا چیست؟

ترانزیت کالا بطور خلاصه

Transit کالا امری تخصصی و حقوقی است. اگر شما به مسائل مربوط به ترانزیت کالا وارد نباشید، ممکن است با جریمه‌های بالایی در گمرک مواجه شوید یا هزینه حمل و نقل کالای شما بسیار بالا رود. بنابراین بهتر است برای ترانزیت کالا از شرکت‌هایی کمک بگیرید که در این کارها تخصص مناسبی دارند.

 

برای Transit کالا قوانین خاصی وجود دارد که باید آنها را رعایت کنید. کالاها باید در زمان مقرر به مقصد خود برسند؛ در غیر این صورت ممکن است آنها را کالای قاچاق به شمار بیاورند. قوانین خاصی نیز باید در زمینه حمل و نقل این کالاها رعایت شود. در گمرک ماموران کالاها را به طور دقیق بررسی می‌کنند و نوع کالا باید دقیقا همان چیزی باشد که از قبل درخواست داده‌اید. 

اگر تعداد یا نوع کالا با چیزی که از قبل اعلام شده است متفاوت باشد، این کالا قاچاق محسوب شده و شما به مراکز قانونی ارجاع داده می‌شوید. منظور از ترانزیت کالا انتقال کالا تحت نظر گمرک است. در واقع در اینجا کالا از سمت خریدار به سمت فروشنده ارسال می‌شود که ممکن است این امر بین چند کشور انجام شود.

 

نرخ ترانزیت چقدر میباشد؟

نرخ ترانزیت یکی از هزینه‌های مهم برای صادرات و واردات کالا به کشورهایی است که نیاز به واردات کالا دارند. به طور معمول هر کالایی را از کشوری وارد می‌کنند که نرخ ترانزیت کمتری داشته باشد. در واقع هزینه ارزان یکی از آیتم‌های کشورهایی است که در حوزه Transit درآمد بالایی داشته و از فعالین بین‌المللی محسوب می‌شوند.

 

چه شرکت هایی میتوانند ترانزیت کنند؟

Transit کالا توسط برخی شرکت‌های باربری انجام می‌شود. شما باید مجوزهای این شرکت‌ها را بررسی کرده و هزینه آنها را مقایسه کنید. دقیق و به موقع بودن یک شرکت باربری نیز بسیار مهم است؛ زیرا در Transit کالا، کالا باید در زمان معینی به گمرک برسد.

 

قوانین مهم ترانزیت کالا چیست؟

قوانین مهمی برای Transit کالا وجود دارد. یکی از این قوانین، قانون FOB است که بر طبق آن هزینه‌های Transit کالا بر عهده فروشنده است. به طور معمول در معاملات بین‌المللی در صورتی که این قانون وجود داشته باشد هزینه حمل و نقل کالا از مبدا تا محل  اصلی حمل کالا، یعنی رساندن کالا به هواپیما، کشتی، اتوبوس یا کامیون بر عهده فروشنده است.

پس از تحویل کالا به سیستم Transit پرداخت هزینه‌هایی مانند حمل و نقل و بیمه بر عهده خریدار کالاست. قبل از واردات و صادرات کالا باید در زمینه هزینه Transit کالا به توافق برسید تا این هزینه باعث ضرر و زیان شما نشود.

برای ارسال کالا در جهان توافقنامه‌ای بین‌المللی تهیه شده است که بر طبق آن قبل از ارسال کالا باید اطلاعات دقیق نوع کالا و تعداد آن در جایی ثبت شود. طبق این توافقنامه خریدار موظف است که استانداردهای کالا را به طور کامل بررسی کرده و مستندات حمل کالا را نیز چک کند. اگر قرار باشد کالای خطرناکی حمل و نقل شود، می‌تواند باعث آسیب به سلامتی محیط زیست و انسان‌ شود.

بن ترانزیت چیست؟

بن ترانزیت چیست؟

در ترانزیت بین‌المللی، کالا از یک  گمرک وارد و از گمرک دیگر خارج می‌شود. در این نوع ترانزیت صاحب کالا حق ندارد که کالای خود را در کشوری که در حال عبور از آن است بفروشد. برای این کار گمرک یک بیمه‌نامه تضمینی برای Transit کالا تنظیم می‌کند و در صورت سرپیچی از این قانون و تغییر در تعداد و جنس کالای ترانزیتی شرکت باربری می‌تواند از شرکت بیمه خسارت بگیرد.

این نوع بیمه‌نامه که به نام بیمه مسئولیت معروف است در قالب بن ترانزیت ده میلیون تومانی شناخته می‌شود. در واقع میزان ارزش کلی این بن Transit به ارزش بار وابسته است. به ازای هر ۱۰ میلیون تومان کالا باید یک بن ترانزیت ده میلیون تومانی به شرکت بیمه سپرده شود؛ اما به طور کلی این بیمه به نوع کالای حمل شده، شرکتی که برای حمل و نقل انتخاب کرده‌اید و تولید کننده بودن یا نبودن صاحب کالا بستگی دارد.

برای ترانزیت خارجی یک کالا میزان این بن با حق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده هماهنگ است. ترانزیت داخلی شامل کالاهای مجاز مشروط می‌شود که میزان بیمه برای آنها متفاوت است. برای کالاهای مجاز مانند کالاهای پزشکی، زیبایی و … باید حق ورودی را به اضافه مالیات کنیم. اگر کالا مجاز و مشروط باشد، ۵۰ درصد ارزش کالا به این هزینه افزوده می‌شود. 

اگر این کالای مجاز و مشروط به وسیله شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی منتقل شوند، علاوه بر حقوق ورودی باید مالیات بر ارزش افزوده و دو برابر ارزش را نیز پرداخت کنیم. کالای مجاز و مشروط توسط شخص، به جز حق ورودی و مالیات بر ارزش افزوده باید سه برابر ارزش را پرداخت کرد.

 

هزینه Transit  چقدر هست؟

هزینه ترانزیت به مبدا و مقصد آن کالا وابسته است. همچنین با توجه به نوع بار حمل شده و نوع Transit انتخاب شده این هزینه می‌تواند تفاوت بسیار زیادی داشته باشد. اگر قصد ترانزیت کالا در اروپا را دارید باید بدانید که هزینه ترانزیت به کشورهای مختلف اروپایی با یکدیگر متفاوت است. این نوع کرایه با توجه به مسافت و نوع کشور مشخص می‌شود.

انتخاب شرکت ترانزیت مناسب

یکی از فاکتورهای مهم برای صرفه‌جویی در هزینه‌های شما انتخاب یک شرکت مناسب برای حمل و نقل کالا است. به طور مثال کرایه بار ترانزیتی در اروپا در هر شهر متفاوت است. ترانزیت در اروپا به طور معمول از طریق تریلی انجام می‌شود. حمل و نقل کالا از یک کشور به کشور دیگر شامل مقرراتی می‌شود که به آنها قوانین باربری بین المللی می‌گویند. شرکت ترانزیتی باید با این قوانین آشنا باشد تا از ضرر و زیان شما جلوگیری کند.

برای انتقال کالا از یک کشور به کشور دیگر همیشه راه‌های مختلفی وجود دارد. شرکت باید کمترین زمان و هزینه را در نظر گرفته و کشورهای بین راه را انتخاب کند. یکی از مشکلاتی که در ترانزیت بین‌المللی برای ایرانیان وجود دارد خرید ارز است. به هر مسافر تنها ۲۰۰۰ دلار ارز مسافرتی داده می‌شود و هزینه‌های ترانزیت کالا باید با توجه به قیمت ارز آزاد در بازار محاسبه شود.

یکی از دغدغه‌های رانندگان ایران این است که بتوانند در زمان حمل و نقل در کشورهای خارجی از ارزهایی مانند یورو نیز استفاده کنند. به دلیل وجود پاسپورت ایرانی ممکن است تبدیل پول در کشورهای مختلف نیز برای راننده مشکل باشد و این یکی از دلایلی است که شما باید به یک شرکت Transit بین‌المللی معتبر اعتماد کنید.

 

گمرک‌های مرزی مناسب برای ترانزیت کالا

در زمینه ترانزیت داخلی، گمرک چابهار یکی از ارزان‌ترین بندرها در بین گمرک‌های مرزی است. ظرفیت بارگیری و تخلیه بار در چابهار حدود هشت و نیم میلیون تن است که می‌تواند پاسخگوی ترخیص حجم زیادی کالا باشد و از این رو منطقه چابهار یکی از قطب‌های مهم Transit کشور است. Transit قابلیت رشد زیادی دارد. این بازار در ۵ سال گذشته با رکود مواجه بوده است که یکی از علل آن هزینه این امور است. شما می‌توانید بر روی راهکارهای کاهش این هزینه فکر کنید؛ زیرا ترانزیت کالا بازاری رقابتی دارد و شما باید بتوانید در این بازار هزینه کمتری پرداخت کنید.

در واقع اگر Transit کالا از کشوری هزینه بالایی داشته باشد، آن کشور بازار Transit خود را از دست می‌دهد. بندرعباس نیز یکی از گمر‌ک‌های معروف کشور را دارد که ترانزیت از بندرعباس اولویت کار بسیاری از واردکنندگان کالا است. شرکت‌های ترانزیت زیادی وجود دارند که Transit کالا از بندرعباس را انجام می‌دهند. Transit به گمرک تهران نیز یکی دیگر از حمل و نقل‌های پرترافیک در کشور است. Transitبه گمرک تهران به طور معمول شامل کالاها و محصولاتی است که از کشورهای همسایه وارد کشور شده‌اند. بیشتر اوقات این بارها در گمرک بندرعباس دریافت شده و از بندرعباس به تهران منتقل می‌شوند.

 

هزینه ترانزیت داخلی چقدر هست؟

هزینه ترانزیت کالا از شهری مانند بندرعباس به دیگر شهرهای ایران با توجه به عوامل خاصی مشخص می‌شود. نوع بار و حجم و وزن آن در هزینه ترانزیت داخلی تاثیر بسیار زیادی دارد. فاصله بین مبدا تا مقصد نیز یکی دیگر از این عوامل است. ماشین باربری انتخاب شده در Transit داخلی با توجه به نوع و حجم کالا مشخص می‌شود. گاهی اوقات شما برای ترانزیت کالا تنها به یک نیسان نیاز دارید؛ اما گاهی اوقات مجبور می‌شوید از خاور و کامیونت استفاده کنید.

 

مدارک مورد نیاز برای ترانزیت داخلی و خارجی

برای ترانزیت کالا در داخل کشور شما نیاز به یک سری مدارک دارید. در ابتدا شما باید بارنامه کالاهای خود را داشته باشید. لیست عدل‌بندی نیز بسیار مهم است. هنگام ترخیص کالا از گمرک یک برگه با عنوان ترخیصیه به شما داده می‌شود که باید آن را به همراه داشته باشید. پروانه بهره‌برداری شرکت تولید کننده کالا، گواهی ثبت سفارش، قبض انبار، گمرک و گواهی مبلغ نیز از دیگر مدارکی است که شما باید آنها را به همراه داشته باشید. 

در برگه بارنامه باید به صورت شفاف ذکر شود که این شرکت حمل و نقل برای Transit داخلی کالا اجازه دارد. پس از اینکه این مدارک را به صورت کامل جمع‌آوری کردید، تمام مدارک شما توسط گمرک به صورت کامل ارزیابی می‌شود تا بتوانند آنها را با مدارک شما تطبیق دهند. در واقع کالاها باید بدون هیچ گونه تغییری وارد گمرک شوند.

برای ترانزیت خارجی کالا که شامل ترانزیت کالا بین بیش از سه کشور می‌شود نیز مدارک خاصی نیاز است. شما برای ترانزیت خارجی کالا نیاز به کارت بازرگانی دارید. فاکتور بارنامه کالا نیز از دیگر نیازمندی‌های مدارکی شماست. شما باید معرفی‌نامه، وکالت‌نامه و ضمانت‌نامه یا تعهد قانونی داشته باشید. همچنین برای ورود کالاهای ترانزیتی نیازمند مجوز عبور هستید. راهنمای CHR جاده‌ای و گذرنامه و همچنین مجوز بانک نیز از دیگر مدارک مورد نیاز شما هستند.

 

بارگیری و تخلیه کالا

کالاها باید در مبدا خریداری شده توسط شرکت حمل و نقل بارگیری شده و در مقصد از پیش تعیین شده تخلیه شوند. با توجه به روش حمل و نقل انتخابی بارگیری و تخلیه کالا نیز می‌تواند روش‌های متفاوتی داشته باشد. انواع بارگیری و تخلیه کالا شامل بارگیری و تخلیه کالای هوایی، بارگیری و تخلیه کالای زمینی و بارگیری و تخلیه کالای دریایی می‌شود. با توجه به نوع بارگیری و تخلیه و مشخصات کالای مورد نظر نیاز به تجهیزات خاصی دارید.

 

شرکت اهورا تجارت

واردات و صادرات کالا امری تخصصی است که نیازمند بهره‌گیری از تجارب متخصصین این امر است. Transit نیز یکی از مهم‌ترین موارد در بررسی همه‌جانبه صادرات یا واردات کالاست. این مساله به صورت مستقیم بر روی هزینه نهایی کالاها تاثیر می‌گذارد. شما باید در هنگام فکر کردن درباره صادرات و واردات یک کالا، شیوه Transit را نیز به عنوان یک موضوع مهم در نظر بگیرید. با توجه به نوع کالا این مساله متفاوت بوده و هزینه‌ها و شرایط خاص خود را دارد.

مدارک لازم برای Transit کالا نیز متفاوت است. شما با کمک گرفتن از یک شرکت حمل و نقل بین‌المللی معتبر مانند شرکت اهورا تجارت می‌توانید با اطمینان خاطر تنها به کالای مورد نظر و شیوه تجارت آن فکر کنید. شما می‌توانید پایین‌ترین قیمت Transit و حمل و نقل را در شرکت اهورا تجارت بیابید. 

شرکت اهورا تجارت فعالیت‌های دیگری مانند ترخیص کالا را نیز برای شما انجام می‌دهد. شما می‌توانید قیمت خدمات مورد نظر را در وب‌سایت اهورا تجارت مقایسه کنید. تیم پشتیبانی اهورا تجارت در هر ساعتی از شبانه‌روز برای پاسخ به پرسش‌های شما آماده هستند. اهورا تجارت آماده همکاری با شرکت‌های حمل و نقل بین‌المللی نیز می‌باشد.

 

این شرکت در تمام نقاط مرزی و گمرک‌ها نمایندگی دارد و شما می‌توانید با خیال راحت تمام کارهای خود را به آنها بسپارید. اهورا تجارت آماده ارائه خدمات به تاجرین و صاحبان کالا در تمام نقاط کشور است.

 

فهرست مطالب

20 Comments

    • Mostafa Nourmohammadi

      سلام
      ممنون از همراهی شما با مجموعه اهورا تجارت
      بله و این امر بسته به بسته به قوانین و مقررات گمرکی کشورهای مبدأ و مقصد و نوع کالا، ممکن است در طول ترانزیت خارجی کالا هزینه‌های گمرکی مانند مالیات وعوارض گمرکی وجود داشته باشد.

    • Mostafa Nourmohammadi

      ممنون از همراهی شما
      زمان دریافت کالا بسته به مسیر ترانزیت، مدت زمان گمرکی، و روند حمل و نقل ممکن است متفاوت باشد. بهتر است با شرکت حمل و نقل یا ارائه دهنده خدمات لجستیک خود تماس بگیرید تا بتوانید تقریبی از زمان تحویل کالا دریافت کنید.

    • Mostafa Nourmohammadi

      خیر، ترانزیت خارجی کالا بسته به مقررات و قوانین هر کشور و هر فرودگاهی متفاوت است. برخی فرودگاه‌ها اجازه ترانزیت کالا را می‌دهند، در حالی که برخی دیگر این امکان را نمی‌دهند. بهتر است قبل از آغاز ترانزیت، با فرودگاه مقصد تماس بگیرید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

    • Mostafa Nourmohammadi

      بله، در بعضی موارد برای ترانزیت خارجی کالا نیاز به مراجعه به یک کمیسیونر وارداتی یا مشاور گمرکی می‌باشد. این افراد می‌توانند شما را در مورد مقررات گمرکی و روند ترانزیت کمک کنند و مدارک مربوطه را بررسی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید